Create Event Easily

Create events easily with U-event custom post quis nostrum exercitationem ullam corporis

Sell Event Ticket

You can sell tickets to your event using Woocommerce, it is so easy and so convenient

Create Courses

Use U-course custom post to create and manage courses for your education business

Great Support

We provide support via Ticksy system – Please do not hesitate to request support from us

For A Smarter Education Website

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

BUY THIS THEME

MPLS SMA & SMK Budi Luhur 2017

Setiap awal tahun ajaran baru, diadakan Masa Pengenalan Lingkungan Sekolah (MPLS) yang bertujuan untuk mengenalkan lingkungan sekolah kepada calon peserta didik baru, begitu juga di SMA dan SMK Budi Luhur.

Masa Pengenalan Lingkungan Sekolah 2017

Masa Pengenalan Lingkungan Sekolah di SMA/SMK Budi Luhur akan diselenggarakan pada tanggal 17 hingga 19 Juli 2017. Mohon diperhatikan : Technical Meeting untuk siswa kelas X baru akan dilakukan pada hari Jumat tanggal 14 Juli 2017 mulai pukul 08.00 hingga 11.00 WIB.