Create Event Easily

Create events easily with U-event custom post quis nostrum exercitationem ullam corporis

Sell Event Ticket

You can sell tickets to your event using Woocommerce, it is so easy and so convenient

Create Courses

Use U-course custom post to create and manage courses for your education business

Great Support

We provide support via Ticksy system – Please do not hesitate to request support from us

For A Smarter Education Website

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

BUY THIS THEME

Selamat Angkatan 2016-2017 Lolos PTN

Selamat kepada siswa dan siswi SMA Budi Luhur berikut yang telah diterima di Perguruan Tinggi Negeri melalui jalur Seleksi Nasional Masuk Perguruan Tinggi Negeri 2017.

Pengumuman Hasil Kelulusan SMA Budi Luhur Tahun Pelajaran 2016/2017

Segenap civitas akademika SMA Budi Luhur mengucapkan SELAMAT atas KELULUSAN 100% siswa-siswi Angkatan 23 SMA Budi Luhur dalam melaksanakan Ujian Nasional Berbasis Komputer (UNBK) Tahun 2017. Pengumuman Tambahan : Surat Keterangan Lulus (SKL) dapat diperoleh mulai tanggal 2 Mei 2017 pukul 12.30 WIB di Tata Usaha SMA Budi Luhur.