Create Event Easily

Create events easily with U-event custom post quis nostrum exercitationem ullam corporis

Sell Event Ticket

You can sell tickets to your event using Woocommerce, it is so easy and so convenient

Create Courses

Use U-course custom post to create and manage courses for your education business

Great Support

We provide support via Ticksy system – Please do not hesitate to request support from us

Start Your Education Website With University

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Kegiatan Try Out 2017

Pada tanggal 11 Januari 2017 SMA dan SMK Budi Luhur menyelenggarakan kegiatan tahunan Try Out akbar yang untuk tahun ini diikuti oleh tiga Sekolah Menengah Pertama yaitu SMP Budi Luhur, SMP Al-Hasanah dan SMPK Sang Timur.

Edutrip di Kampung Horta

Pada hari Senin, 14 November 2016, kami siswa dan siswi SMA Budi Luhur mengadakan Edutrip. Edutrip kali ini membawa kami ke suatu kampung di Bogor, Jawa Barat.Ya, Kampung Horta namanya.