Buy Ticket To Our Events

This theme let you create and sell ticket to events using Woocommerce

Create Event Easily

Create events easily with U-event custom post quis nostrum exercitationem ullam corporis

Sell Event Ticket

You can sell tickets to your event using Woocommerce, it is so easy and so convenient

Create Courses

Use U-course custom post to create and manage and sell courses for your education business

Amazing Support

Support is free for customers. If you need help, please reach our support team via Ticksy system.

Edutrip di Kampung Horta

Pada hari Senin, 14 November 2016, kami siswa dan siswi SMA Budi Luhur mengadakan Edutrip. Edutrip kali ini membawa kami ke suatu kampung di Bogor, Jawa Barat.Ya, Kampung Horta namanya.

Teacher’s Day 2016

Untuk memperingati Teacher’s Day atau Hari Guru yang jatuh pada tanggal 25 November, para siswa diberikan kesempatan selama satu hari untuk menggantikan peran para guru dan mengajar di depan kelas.