Buy Ticket To Our Events

This theme let you create and sell ticket to events using Woocommerce

Create Event Easily

Create events easily with U-event custom post quis nostrum exercitationem ullam corporis

Sell Event Ticket

You can sell tickets to your event using Woocommerce, it is so easy and so convenient

Create Courses

Use U-course custom post to create and manage and sell courses for your education business

Amazing Support

Support is free for customers. If you need help, please reach our support team via Ticksy system.

Selamat Angkatan 2016-2017 Lolos PTN

Selamat kepada siswa dan siswi SMA Budi Luhur berikut yang telah diterima di Perguruan Tinggi Negeri melalui jalur Seleksi Nasional Masuk Perguruan Tinggi Negeri 2017.

Pengumuman Hasil Kelulusan SMA Budi Luhur Tahun Pelajaran 2016/2017

Segenap civitas akademika SMA Budi Luhur mengucapkan SELAMAT atas KELULUSAN 100% siswa-siswi Angkatan 23 SMA Budi Luhur dalam melaksanakan Ujian Nasional Berbasis Komputer (UNBK) Tahun 2017. Pengumuman Tambahan : Surat Keterangan Lulus (SKL) dapat diperoleh mulai tanggal 2 Mei 2017 pukul 12.30 WIB di Tata Usaha SMA Budi Luhur.